Interiér koupelny na necelých dvou čtverečních metrech (1,89m2)

Koupelna ve velmi malém bytě v panelovém domě o podlahové ploše ploše 1,89 m2, světlá výška 2,7m2, objem 5m3. Cílem bylo vytvořit vzdušnou a prostornou koupelnu s větším (55cm) umývadlem, toaletou, sprchovým boxem a s dostatkem úložných prostor a se zachováním dostatečného montážního otvoru do instalačního jádra pro případou výměnu stupaček. K dispozici byly také

Návrh interiéru rodinného domu, Jižní Morava

Návrh interiéru hlavních pobytových prostor v rodinném domě. Klient požadoval umístění menší pracovní kuchyně v kontaktu s hlavním obytným prostorem, ale oddělitelné průhlednou zasouvací stěnou, krb je navržen v centru obytného prostoru mezi jídelním a obývacím koutem, jídelna je dvěma velkými posuvnými stěnami propojena s terasou. Hrací kout dětí se zasouvacími dveřmi je umístěn ke

návrh rodinného domu

tradiční rodinný dům, Jižní Morava

Snem klienta byla objemově velkorysá novostavba radičního rodinného domu s šikmou střechou s obvyklým sklonem s hlavním obytným prostorem, spojujícícm kuchyni jídelnu a obývací pokoj, orientovaným na severozápad, s výhledem do volné krajiny. Součástí studie byl kótovaný podklad pro realizační projekt. Na studii domu navázala Studie hlavních obytných místností.   

projekt rodinného domu v zahradě

venkovský rodinný dům, Jižní Morava

Architektonická studie přízemního rodinného domu. Dům je samostatně umístěn v zahradě, mimo zástavbu, s krásným výhledem na jihovýchod. Středem dispozice je centrální kuchyně s malou snídaňovou terasou otevřenou na východ (chráněnou před poledním sluncem). Na kuchyni navazuje velký obytný prostor s jídelnou, pracovnou, sedacím koutem a velkou terasou, přistíněnou pergolou s panoramatickým výhledem do krajiny.

Barevný návrh fasády rodinného domku

Barevný návrh fasády rodinného domku

Zadáním práce bylo vypracování zajímavého barevného návrhu rekonstruovaného běžného rodinného domku s nově vyměněnými okny – tak, aby i barevný návrh zvýšil hodnotu nově prováděných prací. Domek je krásně osluněn, má zajímavou předzahrádku a snem jeho původních stavitelů byla zřejmě samostatně stojící vilka. Barevný návrh vychází z romantizujícího pojetí vyměněných oken a navozuje atmosféru francouzské

Barevné řešení paneláku Veselí nad Moravou

Brutálně realizovaný osmipodlažní panelový dům v centru města se 100 byty, bez ohledu na okolní převážně čtyřpodlažní zástavbu. Barevné řešení zdůrazňuje horizontálu (červený pás ve výši okolních střech), odlehčuje nejvyšší dvě patra a zdůrazňuje drobnějším rastrem nejnižší část domu, se snahou navázat na drobnou okolní zástavbu. Cílem je svěží a lehce humorná atmosféra.

Rekonstrukce mlýna na Finanční úřad

Rekonstrukce mlýna na Finanční úřad

Areál se skládal z měšťanské obytné budovy, historické mlýnice, funkcionalistické sýpky a hospodářských budov. V 60. letech nevhodně upraven, nad řekou nadstaveno první patro. Rekonstrukce zahrnovala výstavbu nové budovy v dimenzích původní mlýnice, reministenci historické fasády obytné budovy, zakrytí patrové nadstavby střechou, barevné a provozní scelení celého areálu.